Openingstijden Ma.- Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.- Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

koper, messing, brons, RVS, lood, HSS, zink, aluminium

Dagprijs oud metaal
Oud ijzer

remschijven, gietijzer, shredder, draaisel, staalbalk, 

Oud ijzer prijs
E-Waste

computer, harde schijf mobiele telefoon, toetsenbord, printers

E-Waste prijs
NIEUW: scrapcash

Verkoop ijzer en metaal online. scrapcash.nl

NIEUW: scrapcash

Steeldeal

Wij bedanken u voor uw bezoek op onze website met als hoofdthema oude metalen en ijzer. Bent u op zoek naar de actuele oud ijzer prijs? Klik dan op "oud ijzer prijs". U zoekt de schrootprijs, de prijs voor oud koper, accu recycling of het inleveren van uw oude pc?

Steeldeal metaalhandel is uw partner wanneer het om de aankoop van oude metalen, oud ijzer en PC afval gaat. De dagprijs voor oude metalen vindt u op onze website eenvoudig en snel. De actuele koper prijs, de bronsprijs, de prijs voor oud zink en roestvrij staal...ze staan allemaal binnen handbereik. Daarbij vindt u ook alle informatie over schroot en oude metalen op onze website terug. 

Uw metaalhandel 

Schroot wegen, afladen en cash afrekenen! – zo gemakkelijk is de verkoop van oud ijzer nog nooit geweest. En het beste: Steeldeal handel in oud metalen betaalt u steeds de beste prijs voor oude metalen en schroot. Overtuig uzelf en gebruik onze schrootprijs calculator. Uiteraard staat ons team altijd klaar om al vragen omtrent geld verdienen met recycling te beantwoorden.

www.steeldeal.nl – Uw portaal voor schroot- en metaalhandel. Van schrootaankoop tot professionele demontage en milieubewuste transport van uw schroot en de recycling hiervan.

Cash geld voor oud papier

Een extra voordeel voor u bestaat eruit dat u bij Steeldeal op ongecompliceerde wijze geld voor uw schroot, oude metalen of oud papier krijgt. Via onze prijscalculator ziet u direct hoeveel geld u voor uw oude metalen, oud ijzer en computerschroot uitbetaald zult krijgen.
Geld verdienen met oud ijzer gaat bij Steeldeal metaalhandel brengt u ons uw recyclebaar materiaal en ruil het tegen cash geld. Alles wat u nodig heeft is een geldig paspoort. Wij keuren en wegen uw schroot voor al uw oud ijzer. U bent uw afval in één slag kwijt en verdient er ook nog geld mee! Kapotte wasmachines, autowrakken, fietsen, radiatoren of oude fitness toestellen, oud papier of afgeschreven computers en onderdelen! Grote en kleine partijen - zegt U het maar! Wij nemen oude metalen van zowel particulieren als grote metaalhandelaren aan. Ook bieden wij schroottransport aan. Contacteer Steeldeal metaalhandel vandaag nog en begin geld te verdienen met oud ijzer, oude metalen en IT recycling!

Niet enkel de online schrootprijs

Haal meer uit uw oud metaal! - Wij nemen alle soorten ferro en non ferro metalen aan. Ook met computerschroot, elektromotoren en loodbatterijen bent u bij Steeldeal aan het juiste adres. Wij recyclen naast oud ijzer ook oude metalen als koper, koperkabel, brons, aluminium, roestvrij staal, lood of zink.

Kleine tip: ferro metalen zijn magnetisch en kunnen op die manier goed van non ferro metalen onderscheiden worden. Graag stellen wij ook een container ter beschikking. Daarbij zijn wij ook in staat demontages op grote schaal uit te voeren. Kranen, treinen, staalbalken - ook in dit geval bieden wij steeds de hoogste schrootprijs!