Openingstijden Ma.- Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.- Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

koper, messing, brons, RVS, lood, HSS, zink, aluminium

Dagprijs oud metaal
Oud ijzer

remschijven, gietijzer, shredder, draaisel, staalbalk, 

Oud ijzer prijs
E-Waste

computer, harde schijf mobiele telefoon, toetsenbord, printers

E-Waste prijs
NIEUW: scrapcash

Verkoop ijzer en metaal online. scrapcash.nl

NIEUW: scrapcash

Brons

4,10 /kg*

Brons
Cash voor brons: 
Brons of tombak verkopen aan metaalhandel Steeldeal levert u cash geld op! Verkoop nu al uw brons of tombak en ontvang de beste metaalprijs voor brons.

* Alle prijzen voor oude metalen gelden voor de schroot- en metaalhandel in Echt. Alle prijzen en informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. 
 

Brons

Brons is een legering van tin en koper en een zeer sterk materiaal. Brons wordt al vele eeuwen gebruikt als wapen, kunstvoorwerp en zelfs gebruiksvoorwerp. Moderne sportmedailles en bekers worden ook van brons gemaakt. Denk maar aan de prijzen goud, zilver en brons bij de Olympische Spelen. Brons is bestand tegen roest. Metaalhandel Steeldeal koopt al uw brons op tegen zeer hoge prijzen voor oude metalen. Verdien cash geld en breng uw brons naar metaalrecycling Steeldeal.

Brons bij particulieren en bedrijven

Brons vinden we overal bewust of onbewust om ons heen. Particulieren en bedrijven kunnen brons gebruiken als gebruiksvoorwerp vanwege de sterke eigenschappen van het materiaal. Brons kan ook gebruikt worden als kunst object vanwege de glans. Bij particulieren en ook bedrijven denken we vaak aan brons in de vorm van:

  • brons antieke beeldjes
  • brons siervoorwerpen
  • brons standbeelden

Wanneer u uw huis aan het verbouwen bent kunt u ook op veel brons stuiten. Voor u lijkt dit misschien afval maar metaalhandel Steeldeal bewijst het tegendeel!  Gooi het niet weg, maar test zelf uit wat u cash voor uw brons ontvangt bij metaalrecycling Steeldeal.

Metaalhandel Steeldeal: brons

Metaalhandel Steeldeal koopt al uw brons in tegen zeer hoge metaalprijzen. Brons valt onder de categorie oude metalen. Breng uw brons naar Steeldeal! Het wordt eerst geanalyseerd, gewogen en dan krijgt u direct cash geld mee naar huis. Geld verdienen met afval is nog nooit zo simpel geweest als bij metaalhandel Steeldeal!