De #1 vergelijkingsite voor stalen deuren

SteelDeal

Een stalen deur in Amsterdam

Eenvoudig 3 offertes en gegarandeerd kwaliteit

Jouw plek, jouw huis.

Configureer 1 deur en krijg 3 offertes

Een huis in Amsterdam is een speciale plek. Het is jouw plek. Een plek die laat zien wie jij bent. Een mooie stalen deur kan jouw huis nog mooier maken. Het is een belangrijk stuk van jouw huis. Daarom is het belangrijk om de juiste deur te kiezen.

Waar we voor staan

100% Nederlandse kwaliteit

We verzekeren je 100% kwaliteit, getest door onze eigen experts, uit Nederland. Fijn toch?

5 jaar garantie

SteelDeal biedt alleen hoge kwaliteit aan, daarom heb je altijd minimaal 5 jaar garantie op jouw stalen deur.

Gratis en vrijblijvend

Offertes vergelijken kost niks. Niemand ziet je gegevens als het niet nodig is, dus ook geen last van die mailtjes...

Binnen 48 uur 3 offertes

Binnen 2 dagen zijn de offertes al binnen en kan je gelijk beginnen met vergelijken.

Eigen stalen deur ontwerpen

Bij SteelDeal begrijpen we dat jij de perfecte deur wilt voor jouw huis. Daarom kun je bij ons zelf jouw stalen deur ontwerpen. Je kiest zelf de maat, de stijl en de kleur. Zo wordt jouw deur precies zoals jij dat wilt. Je kunt alles zelf doen op onze website. 

En als je klaar bent, vraag je makkelijk offertes aan. Zo weet je binnen 48 uur wat jouw perfecte deur gaat kosten.

We begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele aanbieders.

Jouw stalen deur in
3 stappen

Stalen deur die bij jou past

Bij SteelDeal kun je altijd een deur vinden die bij je past.. Of je nu een strak en modern huis hebt, of een charmante oude woning, er is altijd een perfecte deur voor jou. Misschien ben je op zoek naar een enkele stalen deur die kracht en eenvoud uitstraalt. 

Of misschien droom je van dubbele deuren die een gevoel van luxe en ruimte geven. En wat dacht je van schuifdeuren? Deze zijn perfect voor kleinere ruimtes en brengen een uniek element in je interieur. Ten slotte hebben we nog de bijzondere taatsdeuren, die draaien op een manier die je nergens anders ziet. 

Wat je stijl ook is, bij SteelDeal helpen we je graag met het vinden van jouw droom deur!

Onze partners in Amsterdam

We werken samen met de beste partners in Amsterdam. Deze partners zorgen voor topkwaliteit deuren. Ze gebruiken de beste materialen en maken de deuren precies zoals jij dat wilt. Alle partners hebben een showroom in Amsterdam. Daar kun je de deuren in het echt bekijken. Zo krijg je een beter beeld van hoe jouw deur eruit komt te zien.

Maar onze partners doen meer dan alleen deuren maken. Ze zorgen ook voor de montage van jouw deur. Ze werken netjes en zorgen dat alles perfect past. En na de montage laten ze alles netjes achter. Ze ruimen alles op, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw nieuwe deur.

Jouw perfecte stalen deur in Amsterdam

Dus, ben je klaar om jouw perfecte stalen deur te maken? Bij SteelDeal kun je jouw deur zelf ontwerpen. En onze partners in Amsterdam zorgen voor de rest. Ze maken en monteren jouw deur precies zoals jij dat wilt. Begin vandaag nog met het ontwerpen van jouw perfecte stalen deur!

Een slimme keuze maken?

Onze checklist helpt!

We weten dat het kiezen van de perfecte stalen deur een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een handige checklist gemaakt. Hiermee ga je stap voor stap door alle belangrijke punten. Zo maak jij de beste keuze voor jouw nieuwe stalen deur!

Download onze gratis checklist nu!

Download onze checklist

Onze checklist helpt