De #1 vergelijkingsite voor stalen deuren

SteelDeal

Onze werkwijze​

Bij SteelDeal maken we het je gemakkelijk. Jij ontwerpt jouw stalen deur. Wij zorgen dat hij er komt. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.

Ontwerp je eigen deur

Bij SteelDeal kun je zelf aan de slag. Je kunt jouw stalen deur helemaal naar wens maken. Dat doe je met onze configurator. Daar kun je precies aangeven wat je wil.

Wil je een enkele deur? Of toch liever een dubbele deur? Dat kan. Misschien wil je een schuifdeur? Ook dat is mogelijk. En we hebben ook taatsdeuren. Die draaien zowel naar binnen als naar buiten.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. Je kiest zelf de kleur. En het soort glas. En nog veel meer. Zo wordt het echt jouw deur.

#1
Vraag offertes aan

Als je tevreden bent met je ontwerp, ga je naar de volgende stap. Dan vraag je offertes aan. Dat zijn prijsopgaven van onze partners. Zij laten je weten wat jouw deur gaat kosten.

Het aanvragen van de offertes is heel simpel. Met één druk op de knop doe je dat. En het mooie is: binnen 24 uur krijg je reactie. Dan weet je waar je aan toe bent.

#2
Kies jouw partner

Als je de offertes hebt, kies je jouw partner. Dat is het bedrijf dat jouw deur gaat maken en plaatsen. Je kijkt natuurlijk naar de prijs. Maar misschien vind je andere dingen ook belangrijk. Bijvoorbeeld hoe snel ze kunnen beginnen.

Het is helemaal aan jou. Jij beslist. En als je vragen hebt, helpen onze partners je natuurlijk graag.

#3
Geniet van je nieuwe deur

Als je akkoord gaat met de offerte, gaat jouw partner aan de slag. Zij maken jouw deur. En ze komen hem ook installeren. Jij hoeft niets te doen.

Ze zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd. Dus als ze klaar zijn, kun je meteen van je nieuwe deur genieten.

Dat is hoe het werkt bij SteelDeal. Jij ontwerpt. Wij regelen de rest. Simpel, toch?

#4

We begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele aanbieders.