De #1 vergelijkingsite voor stalen deuren

SteelDeal

Wat kost een stalen deur?

Wat kost een stalen deur? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt. Best wel een logische vraag. Stalen deuren zien er prachtig uit. Ze kunnen een gewoon huis bijzonder maken. Maar hoeveel moet je nu betalen voor zo’n mooie deur? 

Stalen deuren zijn geen standaard deuren. Je kunt ze zelf ontwerpen bij SteelDeal. Dat betekent dat je zelf de stijl, de kleur en de maat kiest. Zo maak je een deur die perfect bij jouw huis past. Maar het betekent ook dat de prijs kan veranderen. Het hangt af van jouw keuzes. Daarom is het lastig om een vaste prijs te geven voor een stalen deur.

In dit artikel gaan we kijken naar de factoren die de prijs beïnvloeden. We gaan het hebben over de maat van de deur, het ontwerp, de extra opties en de plaatsing. Aan het eind van dit artikel heb je een beter idee van wat een stalen deur kan kosten. Laten we beginnen.

Wat heeft invloed op de kosten van jouw stalen deur?

Een stalen deur kan veel kosten. Maar wat kost het precies? Daar is niet een makkelijk antwoord op. Het hangt namelijk af van een paar dingen.

  • Het eerste ding is de grootte van de deur. Een kleine deur is meestal goedkoper dan een grote deur. Dat komt omdat je voor een grote deur meer staal nodig hebt. En ook meer glas als je dat wilt. Dus hoe groter de deur, hoe meer hij kost.
  • Het tweede ding is hoe de deur eruit ziet. Een eenvoudige deur kost meestal minder dan een deur met veel details. Dat komt omdat een deur met veel details meer tijd kost om te maken. En tijd kost geld. Maar aan de andere kant kan een deur met veel details wel heel mooi zijn. Het kan ervoor zorgen dat jouw deur opvalt. Bij SteelDeal kun je zelf het ontwerp van je deur kiezen. Zo krijg je precies de deur die je wilt.
  • Het derde ding zijn de extra’s die je kunt kiezen. Misschien wil je een speciale deurklink. Of een speciaal slot. Dat kan de prijs van je deur verhogen. Maar het kan je deur ook nog mooier of beter maken. Je kunt bij onze partners zelf kiezen welke extra’s je wilt. Zo kun je jouw deur helemaal naar jouw smaak maken.

Dus de prijs van een stalen deur hangt af van veel dingen. Het kan goed zijn om hierover na te denken voordat je een deur koopt. Zo kun je de beste keuze maken voor jou en je huis. En zo weet je ook beter wat je kunt verwachten als je bij SteelDeal je eigen stalen deur ontwerpt.

We begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele aanbieders.

Wat kost de deur zelf?

Nu we weten wat de prijs van een stalen deur kan beïnvloeden, kunnen we praten over de kosten van de deur zelf. Hoeveel kost een stalen deur dan?

Een stalen deur is niet goedkoop. Maar dat is niet zonder reden. Er komt namelijk veel bij kijken. Het staal moet worden gekocht. Het moet worden gesneden en gevormd tot de juiste vorm. Daarna moet het worden afgewerkt. Dat alles kost tijd en geld.

Het staal zelf is ook niet goedkoop. Staal is een sterk materiaal. Het gaat lang mee. Het kan tegen een stootje. Dat maakt het een goede keuze voor een deur. Maar dat maakt het ook duurder dan andere materialen.

Een eenvoudige stalen deur kan al snel honderden euro’s kosten. En dat is nog zonder de extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een speciale deurklink. Of een slot dat je zelf kunt kiezen. Die dingen kosten ook geld.

Maar ook al is een stalen deur duurder dan andere deuren, het kan het waard zijn. Een stalen deur ziet er namelijk mooi uit. Het is een echte blikvanger in je huis. En het gaat heel lang mee. Dus over de jaren heen, is het misschien wel een goede investering.

Bij SteelDeal kun je zelf je stalen deur ontwerpen. Zo kun je zelf bepalen hoe duur je deur wordt. Je kiest zelf de grootte en het ontwerp. En je kiest zelf de extra’s. Zo krijg je de deur die jij wilt, voor de prijs die bij jou past.

We willen je helpen met kiezen,
start met het samenstellen van je deur

De kosten van extra’s voor jouw stalen deur

Oké, we hebben het gehad over de kosten van de deur zelf. Maar wat als je meer wilt dan een simpele stalen deur? Wat als je extra’s wilt? Hoeveel kost dat dan?

Bij SteelDeal kun je zelf je stalen deur ontwerpen. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen wat je erbij wilt hebben. Misschien wil je een speciale deurklink. Of een bijzonder slot. Misschien wil je wel een deur met een speciale afwerking. Dat kan allemaal.

Maar, deze extra’s kosten natuurlijk wel geld. Hoeveel precies, hangt af van wat je kiest. Een simpele deurklink is goedkoper dan een hele bijzondere. Een standaard slot is goedkoper dan een slot met extra beveiliging. En een simpele afwerking is goedkoper dan een hele speciale.

Maar, het mooie van zelf je deur ontwerpen is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je uitgeeft. Je kunt kiezen voor een goedkope deur met veel extra’s. Of een dure deur met weinig extra’s. Of iets daartussenin. Het is helemaal aan jou.

Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Want de extra’s kunnen de prijs van je deur flink verhogen. Maar ze kunnen je deur ook net dat beetje extra geven. Dat beetje extra dat je huis echt van jou maakt. Dus misschien is het het wel waard. Dat is iets wat je zelf moet beslissen.

Stalen deur ontwerpen bij SteelDeal

Bij SteelDeal is het heel speciaal. Je kan zelf je eigen stalen deur maken. Je maakt een deur die echt bij jou en je huis past. Maar hoe doe je dat, je eigen deur maken? En wat kost dat dan?

Op de website van SteelDeal hebben we iets heel handigs. Dat noemen we onze 3D configurator. Met deze configurator kun je heel makkelijk zelf een deur maken. Je kiest zelf hoe groot de deur wordt. Je kiest zelf hoe de deur eruit ziet. Je kiest zelf welke kleur de deur krijgt. En je kiest zelf welke extra dingen je wil. Zo wordt de deur echt van jou.

Maar hoeveel kost dat dan, je eigen deur maken? Dat is best lastig om te zeggen. Want de prijs hangt af van wat jij kiest. Een grote deur is duurder dan een kleine deur. Een deur met een apart ontwerp is duurder dan een deur met een simpel ontwerp. Een deur in een speciale kleur is duurder dan een deur in een gewone kleur. En een deur met veel extra’s is duurder dan een deur met weinig extra’s.

Maar het mooie is, je komt niet voor verrassingen te staan. Als je klaar bent met je ontwerp, kan je offertes aanvragen. Binnen 48 uur hoor je dan van onze partners wat jouw deur gaat kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kan je makkelijk kiezen wat bij jou past. En bij je budget.

Dus, wil je een stalen deur? Ontwerp dan je eigen deur bij SteelDeal!

Een slimme keuze maken?

Onze checklist helpt!

We weten dat het kiezen van de perfecte stalen deur een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een handige checklist gemaakt. Hiermee ga je stap voor stap door alle belangrijke punten. Zo maak jij de beste keuze voor jouw nieuwe stalen deur!

Download onze gratis checklist nu!

Gerelateerde blogs

Download onze checklist

Onze checklist helpt