De #1 vergelijkingsite voor stalen deuren

SteelDeal

Onze partners

Stalen deuren dichtbij

Bij SteelDeal is het ons doel om jou te helpen aan de perfecte stalen deur. Wij zijn er voor jou. Voor elk huis, voor elke stijl, overal in Nederland. Dat is wat ons speciaal maakt. Wij werken alleen met de allerbeste partners, en die zitten overal. Van Amsterdam tot Utrecht, van Rotterdam tot Den Haag. Deze partners zijn door ons uitgekozen, omdat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de beste materialen en maken de deuren zoals jij ze wilt.

Ook partner worden? Meld je aan en we nemen contact met je op!

Partners met showroom

Elke partner heeft ook een eigen showroom. Dus je kunt de deuren in het echt zien. Dat is leuk om te doen. Je krijgt dan een goed beeld van de deur die jij wilt. En je kunt met eigen ogen zien hoe goed de deuren zijn. Je kunt zelf voelen hoe sterk het staal is. En hoe glad de afwerking.

Maar je hoeft niet naar een showroom om een deur te kopen. Je kunt ook online een stalen deur maken. Dat is heel makkelijk. Je kiest zelf de maat, de stijl en de kleur. Je maakt de deur precies zoals jij wilt. En als je klaar bent, vraag je een offerte aan. Binnen 24 uur hoor je van ons.

Voor iedereen een stalen deur!

Dus of je nu in een grote stad woont, of in een klein dorp. Of je nu een oude boerderij hebt, of een nieuw appartement. Bij SteelDeal vind je de perfecte stalen deur. Kijk maar eens rond op deze pagina. Klik op een plek bij jou in de buurt! Dan zie je meer informatie over onze partners op die plek. En wie weet, misschien zie je wel de perfecte deur voor jou. 

Maar onthoud, je kunt ook altijd online jouw eigen deur maken. Bij SteelDeal is er voor iedereen een deur die past. En we zijn er voor jou, waar je ook bent!

Schuifdeur in een keuken, zwart, amsterdam

Een slimme keuze maken?

Onze checklist helpt!

We weten dat het kiezen van de perfecte stalen deur een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een handige checklist gemaakt. Hiermee ga je stap voor stap door alle belangrijke punten. Zo maak jij de beste keuze voor jouw nieuwe stalen deur!

Download onze gratis checklist nu!

Download onze checklist

Onze checklist helpt