De #1 vergelijkingsite voor stalen deuren

SteelDeal

Offertes vergelijken voor je stalen deuren

Binnen 2 werkdagen 3 offertes

Jouw plek laat zien wie je bent

Configureer je deur en krijg 3 offertes

Rotterdam. Een stad vol leven. Jouw huis is hier. Het is een speciale plek. Een plek die laat zien wie jij bent. Een mooie stalen deur maakt jouw huis nog mooier. Het is een belangrijk stuk van jouw huis. Daarom is het belangrijk om de juiste deur te kiezen.

Waar we voor staan

100% Nederlandse kwaliteit

We verzekeren je 100% kwaliteit, getest door onze eigen experts, uit Nederland. Fijn toch?

5 jaar garantie

SteelDeal biedt alleen hoge kwaliteit aan, daarom heb je altijd minimaal 5 jaar garantie op jouw stalen deur.

Gratis en vrijblijvend

Offertes vergelijken kost niks. Niemand ziet je gegevens als het niet nodig is, dus ook geen last van die mailtjes...

Binnen 48 uur 3 offertes

Binnen 2 dagen zijn de offertes al binnen en kan je gelijk beginnen met vergelijken.

Stel jouw stalen deur samen

Bij SteelDeal snappen we dat jij de perfecte deur wilt voor jouw huis. Daarom kan je bij ons zelf jouw stalen deur ontwerpen. Je kiest zelf de maat, de stijl en de kleur. Zo wordt jouw deur precies zoals jij dat wilt. Je kunt alles zelf doen op onze website.

En als je klaar bent, vraag je makkelijk offertes aan. Als je een offerte aanvraagt, krijg je snel antwoord. Binnen 24 uur weet je hoeveel jouw deur kost. Zo hoef je niet lang te wachten. Je weet snel waar je aan toe bent.

We begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele aanbieders.

Jouw stalen deur in
3 stappen

Stalen deur die bij jou past

Bij SteelDeal kun je altijd een deur vinden die bij je past.. Of je nu een strak en modern huis hebt, of een charmante oude woning, er is altijd een perfecte deur voor jou. Misschien ben je op zoek naar een enkele stalen deur die kracht en eenvoud uitstraalt. 

Of misschien droom je van dubbele deuren die een gevoel van luxe en ruimte geven. En wat dacht je van schuifdeuren? Deze zijn perfect voor kleinere ruimtes en brengen een uniek element in je interieur. Ten slotte hebben we nog de bijzondere taatsdeuren, die draaien op een manier die je nergens anders ziet. 

Wat je stijl ook is, bij SteelDeal helpen we je graag met het vinden van jouw droom deur!

Onze partners in Amsterdam

We werken samen met de beste partners in Rotterdam. Deze partners zorgen voor de beste deuren. Ze gebruiken goede materialen. Ze maken de deuren zoals jij het wilt. En alle partners hebben een showroom in Rotterdam. Hier kun je de deuren echt zien. Zo weet je beter hoe jouw deur eruit komt te zien.

Maar onze partners doen meer dan alleen deuren maken en bezorgen. Ze zorgen ook voor de montage van jouw deur. Ze werken netjes. Ze zorgen dat alles perfect past. En na de montage ruimen ze alles op. Ze laten alles netjes achter. Jij hoeft je dus helemaal nergens zorgen over te maken. Zo hoef jij alleen maar te genieten van jouw nieuwe deur.

Klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar voor jouw perfecte stalen deur? Bij SteelDeal kun je jouw deur zelf ontwerpen. En onze partners in Rotterdam zorgen voor de rest. Ze maken en plaatsen jouw deur precies zoals jij het wilt. Het samenstellen van een stalen deur in de omgeving van Rotterdam was nog nooit eerder zo eenvoudig! Start vandaag nog met het maken van jouw perfecte stalen deur!

Een slimme keuze maken?

Onze checklist helpt!

We weten dat het kiezen van de perfecte stalen deur een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een handige checklist gemaakt. Hiermee ga je stap voor stap door alle belangrijke punten. Zo maak jij de beste keuze voor jouw nieuwe stalen deur!

Download onze gratis checklist nu!

Download onze checklist

Onze checklist helpt